In onze nette en ruime werkplaats is uw auto in goede handen. We zorgen ervoor dat uw auto in een technisch goede staat blijft, waardoor u (weer) veilig de weg op kunt.
Onze werkplaats beschikt over drie hefbruggen, de benodigde apparatuur en gereedschappen, om uw auto te onderhouden en te repareren. Tevens beschikken we over goede apparatuur om uw banden te vervangen en halen we met het balanceerapparaat de kleinste trilling uit de wielen. Voor het stellen van een diagnose maken wij onder andere gebruik van de nieuwste diagnoseapparatuur van Snap-On.

De aanwezige apparatuur wordt jaarlijks gecertificeerd en onderhouden, zodat deze ons en dus u, altijd veilig van dienst kan zijn!

Wanneer u uw auto komt brengen, heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze leenfiets of leenauto, zodat u bijvoorbeeld weer thuis of op uw werk kunt komen. Als u voor een kleine reparatie of klein onderhoud komt, is het ook mogelijk om er op te wachten. Wij zorgen voor de koffie, en er is Wi-Fi aanwezig. Wilt u bij het maken van de afspraak wel even kenbaar maken als u gebruik wilt maken van de leenfiets of leenauto, of als u wilt wachten tijdens de afspraak?

WerkplaatsLeenautoLeenauto gratis ter beschikking tijdens onderhoud of reparatie!