Als u uw auto bij ons aanbiedt voor onderhoud en reparatie, proberen wij u een zo goed mogelijk advies te geven over het onderhoud en eventuele reparaties die nodig zijn. Hierbij kijken we naar het onderhoudsverleden en de verwachte kilometers per jaar van uw auto. Zo proberen we, indien mogelijk, de kosten wat te spreiden. Want autorijden is immers al duur genoeg!
We overleggen te allen tijde de te maken (extra) kosten met u, voordat we uw auto onderhouden en/of repareren. Zo komt u niet voor verassingen te staan als u uw auto komt ophalen.

In het geval van een storing aan  uw auto, en dat kan van alles zijn, proberen we dit met onze apparatuur en logisch nadenken zo snel mogelijk op te lossen. Mocht het uitlezen van storingen niet direct tot een diagnose of oplossing leiden, vragen wij u om uw auto achter te laten of een vervolg afspraak te maken. Zodat we op een logische wijze, stap voor stap te storing proberen op te lossen, en zo dus tijd, en geld voor u proberen te besparen.

Op verrichte reparaties en gebruikte onderdelen krijgt u 12 maanden garantie.

Werkt uw airco niet (goed) meer, of wilt u deze laten controleren? Wij beschikken over een airco service station waarmee we alle werkzaamheden aan de airco van uw auto kunnen uitvoeren. Preventief airco onderhoud adviseren wij u tijdens de onderhoudsbeurt, indien dit nodig is.

Heeft u ruitschade? Een sterretje of zelfs een barst in de voorruit van uw auto? Dit kunnen wij ook voor u regelen! klik hier voor meer informatie.
Ook voor blikschade aan uw auto bent u bij ons aan het goede adres. Kom met u schade naar ons toe, en wij nemen contact op met uw verzekeringsmaatschappij, en regelen alles voor u! Wij hanteren hetzelfde eigen risico tarief als de grote schadeherstelbedrijven.

Wilt u een afspraak maken in onze werkplaats, klik dan hier voor onze contactgegevens. Of vul hier de afspraakmodule in. Voor kleinigheden aan uw auto kunt u uiteraard gewoon direct naar ons toe komen.

Onderhoud en reparatie